Šou, Anćeloti uz psovku hvalio Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou, Anćeloti uz psovku hvalio Zvezdu!

Bio je vrlo jasan, a ovakvo izražavanje nije baš uobičajeno...

Karlo Anćeloti se opekao protiv Zvezde u Beogradu, ali je i tada rekao da ni ostali timovi neće pobediti na "Marakani" što su mnogi shvatili kao alibi.

On je podsetio da je Napoli bio autsajder za prva dva mesta, ali stvari su se promenile sada kada su svi shvatili da imaju veliku šansu.

"Prvo je bilo iznenađenje, sada su apetiti porasli. Sada svi kažu, "sje... smo sve ako ne prođemo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je uz još par slikovitih izraza trener Napolija.

Zna da će se se Zvezda braniti, da je sjajna u kontrama, da ume da igra na rezultat...

Anćeloti ponavljao jednu rečenicu, psihološka igra pred meč sa Zvezdom! https://t.co/yPWH1QCNV8

— Sportske.net (@sportske) 27. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hamšik pred meč sa Zvezdom progovorio o neostvarenom transferu, a i Anćeloti može da bude ponosan...

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 15:15

Velika pažnja se u Italiji posvećuje dvoboju Napolija i Crvene zvezde u Ligi šampiona, a Marek Hamšik je u jeku ove medijske euforije progovorio i o nekim drugim temama...Tridesetjednogodišnji Marek Hamšik je već 11 godina u Napulju, ostavio je dubok trag u ovom klubu, ali u Beogradu je odigrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.