Soton pokazao zube Totenhemu

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soton "pokazao zube" Totenhemu

Duel u kom su rivali bili Sautempton i Totenhem završen je bez pobednika.

Pretposlednja utakmica 24 kola Premijer lige okončana je podelom plena.

'Sveci' su poveli u 15. minutu, Davinson Sančez je postigao autogol, a tri minuta kasnije raspucani Hari Kejn je svojim 21. prvenstvenim golom poravnao i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat - 1:1.

Gosti su imali više od igre i ukupno gledano bili bolji rival, ali na 'Sent Merisu' nisu uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savladaju ekipu koju su pre manje od mesec dana razbili sa 5:2 na svom 'Vajt Hart Lejnu'.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić je odigrao ceo meč za Soton, pružio veoma dobru partiju, u finišu meča je napravio dve vrlo povoljne prilike svojim saigračima, ali ih oni nisu iskoristili.

Prvo je odlično proigrao Obafemija, ali tinejdžer koji je par minuta ranije ušao u igru umesto Gabijadinija nije najsrećnije reagovao, a par minuta kasnije "Duća" je odigrao povratnu za Bufala, koji je oklevao pa su ga defanzivci Sparsa izbolirali u odsudnom trenutku.

Poslednje veliko uzbuđenje zbilo se pred golom domaćih, Hari Kejn je imao šansu da postigne drugi gol na utakmici i donese pobedu svom timu, bio je za malo neprecizan.

Sautempton je uprkos osvojenom bodu protiv jedne od najboljih ekipa u ligi ostao u zoni ispadanja, ali ako u nastavku sezone bude igrao kao danas opstanak u eliti ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Totehem je ovaj remi ostavio na petom mestu na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić odličan u remiju Sautemptona sa "Pevcima"

Izvor: B92, 21.Jan.2018

Ekipe Sautemptona i Totenhema odigrale su 1:1, u 24. kolu Premijer lige...Domaćini su došli do prednosti u 15. minutu kada je Sančes postigao autogol, dok su "Pevci" izjednačili samo tri minuta kasnije preko Kejna (njegov 99 gol u Premijer ligi)...Reprezentativac Srbije Dušan Tadić odigrao je svih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.