Šoštar demantovao da se povlači sa čela SSS

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Mar.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoštar demantovao da se povlači sa čela SSS

Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Aleksandar Šoštar demantovao je pisanje pojedinih medija da je odlučio da se povuče sa čela te sportske organizacije.
Apsolutna neistina, ti koji su pustili tu priču i zvali neke ljude, neka im služi na čast. Ovoj zemlji sam dao mnogo, a služiću joj i dalje. Sama činjenica da me je predložilo više od 100 saveza govori o svemu i obavezuje. Dobro smo radili u ove četiri godine, može još bolje i učiniću sve da pojačam svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tim i doprinsemo da sport Srbije bude još jači – rekao je Šoštar, koji se trenutno nalazi u Budimpešti na sastanku LEN Biroa.
Šoštar i direktor Sportskog centra „Šumice” Ivan Bakić jedini su kandidati na izborima za novog predsednika SSS, koji će biti održani 15. marta u Beogradu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FSS podržao reizbor Šoštara ne mestu predsednika SSS

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2013, 18:06

Predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar nema nameru da se povuče sa čela ove sportske organizacije. U četvrtak, Šoštar je bio gost na sednici skupštine Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde je dobio punu podršku čelnika naše fudbalske organizacije za reizbor na funkciji...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.