Sosijedad tri gola za nova tri boda

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad tri gola za nova tri boda

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su na svom terenu Almeriju sa 3:0 u pretposlednjoj nedeljnoj utakmici 10. kola španske Primere.

Ekipa iz San Sebastijana je upisala i drugi uzastopni trijumf u šampionatu, dok Almerija i od starta prvenstva Španije nije zabeležila pobedu.

Golove za ekipu koja zauzima deveto mesto sa 13 bodova, postigli su Antuan Grizman u 13. i 50. minutu, te i Hosea Anhela u 55. Almerija je poslednjeplasirana sa tri poena.

Gostujuća ekipa je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u utakmici sa Baskijcima imala veći posed lopte, a i više udaraca ka golu domaćina, međutim, nisu uspeli da zatresu mrežu domaćina.

U prethodnim mečevima Sevilja je sa 2:1 slavila protiv Osasune, dok je Viljareal sa ubedljivih 4:1 bio bolji od Valensije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.