Sose prinudno sleću

Izvor: Glas javnosti, 06.Nov.2009, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sose prinudno sleću

KIKINDA: Šesnaest rukometašica Kikinde i tri člana rukovodstva srpskog predstavnika u evropskom kupu EHF našli su se u sredu uveče u nimalo prijatnoj situaciji. Na letu Temišvar-Valensija zbog kvara avion kojim su putovali morao prinudno da sleti na aerodrom u Budimpešti. Do neplaniranog sletanja u mađarsku prestonicu je došlo zbog gumidefekta na letelici jedne loukost kompanije, što je u izjavi za Glas javnosti potvrdio predsednik ŽRK Kikinda Zoran Pašić:

- U sredu uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << stigla mi je SMS poruka u kojoj su me članovi stručnog štaba koji su sa našim devojkama obavestili da zbog problema sa gumom na avionu moraju da slete na aerodrom u Budimpeštu. Ipak, oko ponoći su stigli u Alikante, koji je oko 150 kilometara udaljen od Valensije. Pretpostavljam da igračicama nije bilo svejedno kada je nedugo po poletanju iz Temišvara pilot saopštio da je došlo do promene u planu leta i da umesto u Valensiju prvo idu u Budimpeštu. Na sreću sve se dobro završilo. Ko zna možda će im nezaboravna vožnja avionom uliti dodatni adrenalin i da će se što bolje predstaviti na vrućem španskom terenu i možda izboriti pobedu-priželjkuje Pašić.

U prvoj utakmici 3. kola kupa EHF odigranog u subotu u Kikindi nije bilo pobednika. Sose su remizirale sa ekipom Alikante 28:28. Revanš će biti odigran u nedelju.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.