Šori posvećen Redingu

Izvor: B92, 07.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šori "posvećen" Redingu



Štoper Redinga Niki Šori izjavio je kako ne želi da napusti Madejski uprkos činjenici da je odbio novi ugovor sa klubom. Menadžer kluba Stiv Kopel otkrio je prošle nedelje da je Šori odbio poboljšani ugovor, koji je obuhvatao i povišicu, da bi ostavio sve mogućnosti otvorene. Engleski mediji su izvestili da su za dovođenje dvadesetšestogodišnjeg štopera zainteresovani Vest Hem, Mančester Siti i Njukasl, ali defanzivac Engleske tvrdi da ne namerava da napusti Reding. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ne želim da odem i potpuno sam posvećen Redingu. Bilo bi pogrešno kada bih pričao o prelasku ili planirao da odem u drugi klub. Samo držim svoje opcije otvorene", izjavio je Šori.

Šori je izglasan za najboljeg igrača Redinga u prošloj sezoni , a njegova dobra forma načinila ga je novim igračem engleske reprezentacije. Svoju prvu reprezentativnu utakmicu odigrao je protiv Brazila u junu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.