Sonja Petrović najbolja košarkašica Evrope

Izvor: RTS, 12.Jan.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Petrović najbolja košarkašica Evrope

Reprezentativku Srbije i igračicu češkog Praga Sonju Petrović je specijalizovani košarkaški sajt "Eurobasket" proglasio najboljom košarkašicom Evrope za 2016. godinu.

To je još jedno sjajno priznanje za 27-godišnju Sonju, posle proglašenja najboljom košarkašicom Srbije, sa kojom je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju.
Ona je takođe uvrštena u idealnu petorku Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zajedno sa saigračicom iz reprezentacije Anom Dabović, sa Turkinjom Alben i Špankinjama Torens i Ndur.
Petrovićeva je sezonu započela u ženskoj NBA ligi, gde je nastupala za Finiks, da bi se na kraju takmičarske godine u Americi vratila u Evropu i obukla dres češkog Praga.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sonja Petrović najbolja košarkašica Evrope!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017

Posle proglašenja za najbolju košarkašicu Srbije, Sonja Petrović je dobila novo priznanje, ovoga puta evropsko...Ona je u izboru sajta Eurobasket izabrana za najbolju igračicu Evrope, a ujedno je i u najboljoj petorci uz svoju saigračicu Anu Dabović, turkinju Alben, španjolkama Tores i Ndur..Sonja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Srpkinja ponovo najbolja: Sonja Petrović najbolja košarkašica Evrope za 2016. godinu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Jan.2017

Specijalizovani košarkaški sajt "Eurobasket" proglasio je srpsku reprezentativku i igračicu Praga Sonju Petrović za najbolju evropsku košarkašicu u 2016. godini...Sonja Petrović je na najbolji mogući način ušla u 2017. godinu. Posle priznanja Košarkaškog saveza Srbije, za najbolju u prethodnoj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.