Šon Rajt-Filips završio sezonu

Izvor: B92, 05.Apr.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šon Rajt-Filips završio sezonu

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Šon Rajt Filps propustiće ostatak sezone zbog povrede skočnog zloba, saopštio je u petak engleski klub.

"Šon je operisan, bilo je potrebno da se to uradi. Igrao je sa bolovima, nije mogao da trenira. Kad god je igrao, igrao je dobro, ali nije mogao da pruži svoj maksimum", rekao je trener KPR Hari Rednap.

Rednap je dodao i da se nada da će se Rajt Filips vratiti na početku naredne sezone.

KPR se nalazi na pretposlednjem, 19. mestu na tabeli Premijer lige sa osvojena 23 boda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajt-Filips ne igra do kraja sezone

Izvor: RTS, 05.Apr.2013

Engleski fudbalski premijerligaš Kvins Park Rendžers saopštio je da vezista Šon Rajt-Filips neće igrati do kraja sezone zbog povrede članka desne noge...Rajt-Filips je operisan ranije ove nedelje i predstoje mu nekoliko meseci pauze..."Šon je morao na operaciju, igrao je neke utakmice pod jakim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.