Solskjer se nada tuči protiv Sitija: Ne igramo košarku

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer se nada "tuči" protiv Sitija: Ne igramo košarku

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer očekuje od svojih igrača da igraju na "starinski" fizički način u gradskom derbiju protiv Sitija.

"Crveni đavoli" gostuju "Građanima" u subotu od 18.30 časova, nakon pobede nad Totenhemom (2:1) na Old Trafordu.

"Fudbal se prilično promenio. Sada kada se sve posmatra iz svakog ugla i kažnjava, više je taktička i tehnička, nego fizička igra. U ovakvim utakmicama često dozvoljavaju snažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << startove. Derbi bi trebalo da se igra kao derbi, ne igramo košarku i spremni smo ako bude tako", rekao je Solskjer.

Dosta toga se promenilo u engleskom fudbalu u odnosu na vreme kada je Solskjer igrao za Junajted.

"Sad bar igramo svake sezone. Prošlo je nekoliko godina (četiri) dok ja nisam zaigrao u derbiju Mančestera. To se promenilo, Siti je bolji tim nego što je bio kada sam ja igrao".

Uoči gradskog derbija, Junajted je šesti na tabeli sa 21 bodom, dok je Siti treći sa 32.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Junajteda stali uz Solskjera

Izvor: B92, 07.Dec.2019

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ima nepodeljeno poverenje igrača koje vodi, preneo je dnevnik "Tajms"...Britanski list je objavio kako su uoči utakmice sa Totenhemom igrači zamolili ljude iz uprave kluba da ni slučajno ne pomišljaju da uruče otkaz Solskjeru...Da su uz njega pokazali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.