Solskjer izgubio rat sa Pogbom, svlačionica ne može da dočeka leto!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer izgubio rat sa Pogbom, svlačionica ne može da dočeka leto!

Popeo se svima na glavu, Rajola otkazao pregovore!

Problemi u Junajtedu se nastavljaju. Mediji donose priču da igrači ne veruju Solskjeru kada je Pogba u pitanju. Naime, oni smatraju da Norvežanin nema dovoljan autoritet da smiri Pogbu, koji se ponaša kao kod Murinja.

Procenjuje se da želi da natera klub da ga proda, a tome u prilog idu informacije da je Rajola otkazao sastanak o novom ugovoru zakazan za prošlu nedelju.

To je poruka klubu da Francuz neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni razmatrati ponudu, da želi da ode, navodno je saigračima to već saopštio. Pogba tvrdi da je klub u još gorem stanju nego 2012. kada je otišao u Juventus, da nisu ništa napredovali i da gubi vreme.

Bio je meta napada saigrača koji su ga ućutkali kada je pokušao da pridikuje posle poraza na "Gudisonu".

Stiče se utisak da će svlačionici laknuti kada bude otišao, ali treba sačekati da dogovori svoje uslove sa Realom, ali i da "Los Blankosi" plate 150 miliona obeštećenja. Druga opcija je Juventus, Pogba bi se vratio u klub, ali pitanje je novca, mada "Tutosport" tvrdi da je spreman da odustane od ogromnih primanja.

Sad, mnogi se pitaju kako Pogba nije pravio probleme u Juventusu, ali čini se da Alegri ima uticaj na njega, da ume da ga kontroliše i da je sa njim Pogba imao najbolji odnos od svih trenera u karijeri.

Ipak, teško je videti ovaj povratak, čini se da će na kraju Pogba završiti u Realu, a da svlačionica Junajteda ne može da dočeka takav rasplet jer je Pogba svima na "Old Trafordu" uključujući i navijače, preko glave.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj "Pogba": Rajola "odjavio" Junajted?

Izvor: B92, 26.Apr.2019

Fudbalski agent Mino Rajola je navodno otkazao sastanak sa čelnim ljudima Mančester junajteda u vezi pregovora o novom ugovoru njegovog štićenika Pola Pogbe...Britanski mediji navode da je francuski reprezentativac odlučan u nameri da napusti Old Traford i da se zbog toga “atmosfera u svlačionici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.