Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 18:39

Solskjer bi se opet odrekao Lukakua i Sančeza

I ima valjan razlog..

Rizik se isplatio. Sumnjičavo su mnogi vrteli glavom kad se Ole Gunar Solskjer letos odrekao Romelua Lukakua. Ne toliko što je Belgijanac napustio Mančester, jer je prodaja vredna 65.000.000 evra dobar ekonomski poduhvat, koliko što mu nije doveo prirodnu zamenu. Čekali su navijači klasičnog špica i nisu ga dočekali.

Neki od njih su podigli obrve kad je u istom prelazom roku Norvežanih u Inter pustio i Aleksisa Sančeza. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tačno je da se Čileanac, blago rečeno, nije snašao na Old Trafordu, ali je rezon pojedinaca bio da bi mogao da doprinese kojim golom. No, Solskjer je istrajao i – pogodio.

Skoro godinu dana kasnije Crveni đavoli igraju bolje nego u istom periodu lane i na putu su da izbore Ligu šampiona, što je napredak u odnosu na minulu sezonu.

Nije ovo takmičenje u poplarnosti. Morao sam da donesem odkuke od kojih će klub imati koristi“, staloženo će Solskjer.

Iako posao nije završen, jer Liga šampiona nije potvrđena, ali je tu, iza ćoška, može da likuje. Posebno pošto su posle odlazaka Lukakua i Sančeza raspucali Markus Rašford i Antoni Marsijal, a afirmisan je mladi Mejson Grinvud. Mada niko od njih trojice nije klasičan špic, zbirno su dali 55 golova, što je učinak za pohvalu.

„Odluke od prošlog leta i minulog januara, kao i dovođenje novih i razvoj već postojećih igrača, oduvek sub bile u mojim razmišljanjima. A bile su usmerene samo za dobrobit Mančestera i ekipe. Dali smo šansu mladima, verovali u druge fudbalere, prihvatili da su neki sjajno služili Junajtedu“.

Sad se više niko u Junajtedu maltene ne seća ni Lukakua, ni Sančeza.

„Da mogu da vratim vreme, godinu dana ili šest meseci unazad, opet bih povukao iste poteze“, rekao je Ole Gunar Solskjer, čija ekipa u četvrtak gostuje Aston Vili u nadi da će nastaviti seriju bez poraza.

A ona sad već traje 16 utakmica.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.