Solskjer: Mrzim da gubim, biće bolje protiv Čelsija

Izvor: B92, 15.Feb.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Mrzim da gubim, biće bolje protiv Čelsija

Manadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ubeđen je da će njegov tim brzo preboleti poraz od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

On je u svom 12. meču na Old Trafordu u ulozi privremenog menadžera doživeo prvi poraz posle deset pobeda i jednog remija.

"Išao sam do Norveške. Drugačiji je to osećaj. Zaista mrzim da gubim, momci takođe. Međutim, ne možemo da kukakmo sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Očekuju nas velike utakmice, moramo da budemo maksimalno spremni. Ali kada pogledate, protiv PSŽ smo imali možda 10 loših minuta. Ostalo je bilo i dobro", rekao je Solskjer.

Junajted u ponedeljak očekuje meč osmine finala FA Kupa protiv Čelsija.

"Ne smemo da paničimo jer smo izgubili jednu utakmicu. Moramo da nastavimo da radimo, da igramo našu igru. Protiv Čelsija je uvek teško, ali sećam se da smo ih u sezoni 1998/99. pobedili na Stamford bridžu a onda osvojili trofej. Nadam se da ćemo da ponovimo nešto slično", optimista je norveški stručnjak.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udarac za Mančester: Lingard i Marsijal - aut!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2019

Izgubio je Mančester junajted prvi meč od Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona (2:0), ali je izgubio i dvojicu igrača! Kako je saopštio menadžer Crvenih Đavola Ole Gunar Solskjer na konferenciji za novinare, Džesi Lingard i Entoni Marsijal biće van terena, zbog povreda, naredne dve...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.