Solšer srećan zbog plasmana u finale, nezadovoljan rasporedom

Izvor: Beta, 07.Maj.2021, 10:05

Solšer srećan zbog plasmana u finale, nezadovoljan rasporedom

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je da je zadovoljan plasmanom u finale Lige Evropa i dodao da je raspored njegove ekipe naredne sedmice "fizički nemoguće izdržati"."Dobar je osećaj biti u finalu. Odigrali smo jedno dobro poluvreme na Old Trafordu, koje nas je poslalo u finale. Razočaran sam porazom u revanšu polufinala Lige Evropa protiv Rome", rekao je Solšer, preneli su britanski mediji.Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se sinoć u finale Lige Evropa, pošto su ukupnim rezultatom 8:5 u dvomeču polufinala eliminisali Romu. Roma je sinoć u Rimu pobedila sa 3:2, a Junajted je prošlog četvrtka na Old Trafordu pobedio sa 6:2.To će biti prvo finale za Solšera otkako je 2018. godine preuzeo ekipu posle otkaza Žozeu Morinju."Bila je čudna utakmica. Stalno smo im poklanjali loptu, ali na sreću, imamo jednog od najboljih golmana na svetu. On je bio ključan i po meni, igrač utakmice. U finalu smo i radujemo se 26. maju. Do tada ima mnogo utakmica, David je dobro odigrao, a dokazivanje je uvek na terenu. Moraš da igraš dobro, tako se čuva mesto u timu", rekao je Solšer.Junajted će u finalu 26. maja u Gdanjsku igrati protiv Viljareala, koji je ukupnim rezultatom 2:1 eliminisao Arsenal. ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Solšer: Nečuveno, fizički nemoguće za igrače

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solšer nije zadovoljan načinom na koji je rešen problem odložene utakmice sa Liverpulom i novim terminom koji je za ovaj meč određen.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.