Soldado srušio svoju Valensiju za san koji se čekao pola veka! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2020, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soldado srušio svoju Valensiju za san koji se čekao pola veka! (video)

Andalužani su u polufinalu Kupa kralja prvi put posle 1969. godine.

Fudbaleri Granade napravili su veliko iznenađenje u četvrtfinalu Kupa kralja, pošto su večeras na svom stadionu pobedili favorizovanu Valensiju rezultatom 2:1.

Heroj tima sa juga Španije bio je Roberto Soldado, nekadašnji igrač Valensije u periodu od 2010. do 2013. godine.

Soldado je postigao pobedonosni pogodak u nadoknadi vremena i to sa bele tačke.

Prethodno je Soldado >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i načeo mrežu "Slepih miševa", u trećem minutu, ali je Rodrigo Moreno u 40. izjednačio na 1:1.

Valensija je imala više od igre, Daniju Parehu je VAR poništio gol, da bi na drugoj strani signalizacija iz sobe i pokazala na belu tačku kod pobedonosnog gola Granade.

Maksi Gomez je takođe imao dobru priliku na isteku sata igre, ali se istakao golman Granade maestralnom intervencijom.

Na kraju, Soldado reševa sudbinu šampiona i Valensija neće imati priliku da odbrani trofej u Kupu kralja.

Granada je prvi polufinalista, a tamo čeka boljeg iz duela: Real Madrid - Real Sosijedad, Atletik Bilbao - Barselona i Mirandes - Viljareal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kao nekad: Soldado podsetio na najbolje dane karijere (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2020

Odavno Roberto Soldado onaj kao što je bio, ove sezone postigao je tek dva gola u La Ligi, ali je na meču sa Valensijom u četvrtfinalu Kupa kralja podsetio na najbolje dane karijere provedene upravo sa Slepim miševima i sa dva gola srušio svoj bivši klub – 2:1. Granada je sjajno otvorila meč...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.