Šokantne vesti iz Italije, Konte ostao bez 30 miliona evra, hoće li se situacija promeniti u Interu?

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020, 18:39

Šokantne vesti iz Italije, Konte ostao bez 30 miliona evra, hoće li se situacija promeniti u Interu?

Italijanski stručnjak žrtva prevare.

Kako prenose italijanski mediji, trener milanskog Intera Antonio Konte prevaren je za 30 miliona evra.

On je navodno još kao trener Čelsija investirao 30 miliona evra preko finansijskog investitora Masima Boćićija, očekivao je profit do juna tekuće godine.

Ipak, kada su stvari pošle po zlu, Konte je sa još sedmoro drugih ljudi koji su takođe investirali novac preko Boćićija pokrenuo istragu.

Utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je dokumentacija koju je pomenuti Boćići priložio falsifikovana, kao i da je čak njegova email adresa lažna.

Videćemo kako će se čitava priča završiti, Konte je prevaren i teško da će mu se vratiti išta od uloženih 30 miliona evra!

Veliki gubitak, čak i za jednog poznatog fudbalskog radnika kakav je trener milanskog Intera, u poslednje vreme se spekulisalo da bi mogao da napusti klupu "Neroazura" zbog neslaganja sa upravom.

Pitanje je da li je pametno napuštati dobro plaćen posao u trenutku kada ste izgubili 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter prelomio oko Kontea, umešao se Pari Sen Žermen?

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2020, 09:30

Sastanak u utorak, stav Kineza veoma jasan, videćemo šta će doneti Konte u svojim papirima. Sada se, da zbrka bude veća pojavili i Parižani....U Italiji je i dalje glavna tema Antonio Konte. Trenera Intera sutra čekaju odlučujući razgovori sa klubom, i dalje se provlače priče da je sve gotovo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.