Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2024, 05:26

Šokantan poraz Denvera, Jokić tragičar! Vembanjama šampiona bacio na treće mesto /VIDEO/

Košarkaši Denvera doživeli su šokantan poraz od San Antonija sa 121:120 i pali su na treće mesto, na samo jedan meč do kraja ligaškog dela takmičenja! Sve su šampioni imali u svojim rukama posle trijumfa nad Vulvsima, ali su u trileru pali protiv Viktora Vembanjame i sada ne zavise više od sebe.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u udarnom evropskom terminu gleda NBA rasplet: Čeka nas groznica - Denver, Oklahoma i Minesota mogu na 1. mesto

Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2024

Denver je bio već viđen na prvom mestu Zapadne konferencije, ali su Nagetsi doživeli šokantan poraz od San Antonija – i sada zavise od rezultata svojih rivala u poslednjem kolu!

Nastavak na Sportal.rs...

"Umesto prvi, idemo treći..." Meloun nije krio ogorčenje posle poraza Denvera

Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2024

Košarkaši Denvera držali prvo mesto sa pobedom više od Minesote i Oklahome, a onda se San Antonio umešao u veliki okršaj na vrhu, pobedio je Nagetse (121:120) i spustio ih na treću poziciju kolo pred kraj ligaškog dela NBA lige! Zbog iznenađujućeg i teškog poraza je otvoreno rekao da je razočaran...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.