Šok za Viljareal, otišao trener, čeka se Pelegrini

Izvor: Mondo, 11.Avg.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za Viljareal, otišao trener, čeka se Pelegrini

Marselinjo Garsija Toral iznenada napustio klupu Viljareala, pik je Manuel Pelegrini.

Trener fudbalera Viljareala Marselinjo Garsija Toral napustio je tu funkciju iako sezona još nije počela, saopštio je klub iz predgrađa Valensije.

Marselinjo je napravio veliki uspeh sa španskim timom posle četvrtog mesta u Primeri i šanse da se sa Monakom bori za plasman u Ligu šampiona.

Uz to, prošle sezone stigao je do polufinala Lige Evrope kada je eliminisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od Liverpula.

On je na klupi "žute podmornice" bio tri i po godine, a ranije je vodio Sporting Hihon, Saragosu, Rekreativo Uelvu, Rasing Santander i Sevilju.

Zvanični razlog rastanka nije saopšten, ali se pretposavlja da je Toral otišao jer se nije slagao sa čelnicima kluba. Viljareal sada želi da dovede Manuela Pelegrinija, a ako ne uspe u nameri da angažuje Čileanca, rešenje će potražiti u španskom treneru, ali se ne pominje ime.

Napadač "žute podmornice" Roberto Soldado pokidao je pretnje ukrštene ligamente i bočni meniskus desnog kolena, zbog čega će morati na operaciju i na terenu ga sigurno neće biti pola sezone.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.