Šok za Milan pred put u Beograd VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 23:38

Šok za Milan pred put u Beograd VIDEO

Fudbaleri Milana neočekivano su poraženi na gostovanju Speciji 2:0 u 22. rundi italijanske Serije A.

Tim iz donjeg doma tabele priredio je iznenađenje i bacio na kolena lidera Serije A, samo četiri dana pre meča sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Golovima u drugom poluvremenu, preko Đulija Mađorea i Simonea Bastonija, Specija je nanela tek treći poraz "rosonerima" ove sezone u šampionatu.

Milan sa Zlatanom Ibrahimovićem potpuno je podbacio u Speciji i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zasluženo se kući vraća bez ijednog boda.

U rasponu od 10 minuta Specija je posle jedne gužve povela preko Mađorija, da bi Bastoni postigao evrogol iz uvežbane akcije tokom prekida.

I tako doprinela da Milan posle ovog kola "sklizne" sa prvog mesta, ukoliko Inter pobedi Lacio na "Đuzepe Meaci" i preuzme vrh od velikog rivala.

Loša uvertira za Milan pred dolazak na megdan Zvezdi u prvom duelu u Ligi Evrope.

Serija A, 22. kolo:

Torino – Đenoa 0:0

Napoli – Juventus 1:0 (1:0)

Insinje 31p

Specija – Milan 2:0 (2:0)

Mađore 56, Bastoni 67

Nedelja:

12.30 Roma – Udineze

15.00 Kaljari – Atalanta

15.00 Sampdorija – Fiorentina

18.00 Krotone – Sasuolo

20.45 Inter – Lacio

20.45 Verona – Parma

Petak:

Bolonja – Benevento 1:1 (1:0)

Sansone 1 – Viola 60

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Specija šokirala Milan i pojačala dramu u Seriji A

Izvor: RTS, 13.Feb.2021

Fudbaleri Specije šokirali su ekipu Milana sa 2:0 u poslednjoj subotnjoj utakmici 22. kola Serije A i tako dodatno zakomplikovala borbu za titulu. Specija je potpuno iskoristila lošu igru "rosonera" i nanela im treći poraz u sezoni. . Milan je ostao na prvoj poziciji sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.