Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2023, 23:07

Šok za Bavarce! U nadoknadi ispali iz Kupa od Frajburga

Ekipa Frajburga dobila je Bajern u Minhenu 2:1 u četvrtfinalu Kupa Nemačke. Kada se očekivalo da ove ekipe igraju produžetak, pao je gol i to sa bele tačke u četvrtom minutu nadoknade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SRAMAN POTEZ BAJERNOVOG VUNDERKINDA: Trener Frajburga krenuo ka Musijali, a nadmeni fudbaler gestom pokazao nevaspitanje! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2023, 09:51

Fudbalsko znanje nije sporno, ali kultura očigleno nedostaje mladom asu! Pravu senzaciju režirala je ekipa Frajburga u četvrtfinalu Kupa Nemačke! Pogotkom sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena eliminisan je slavni Bajern Minhen na ‘Alijanc Areni’ (1:2). Drugu godinu u nizu Bavarci...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.