Šok u Lesteru - Ranijerijev zlatni džoker zatražio transfer!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Lesteru - Ranijerijev zlatni džoker zatražio transfer!

Argentinac ne želi više da čami na klupi pa je spreman za selidbu u Alaves

Napadač Lestera Leonardo Uljoa predao je zvaničan zahtev za transfer.

Već nekoliko dana se piše o ponudi Alavesa koja je stigla na adresu argentinskog napadača, ali Lisice nisu želele da ga puste. Danima se već Uljoa lomi da li da i zvanično zatraži od šampiona Engleske da ga puste da se preseli u Primeru, a danas je posredstvom menadžera učinio konkretan korak. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Alavesova ponuda za 30-godišnjeg napadača je jedina konkretna koju ovaj fudbaler trenutno ima, ali je i nešto manja nego što Lester traži za fudbalera kojeg je kupio od Brajtona u leto 2014. godine za 10.000.000 evra.

Klaudio Ranijeri želi da zadrži svog zlatnog džokera iz šampionske generacije, a bio je spreman čak i da mu ponudi produženje ugovora koji mu ističe za godinu i po dana. Međutim, Uljoa je ustanovio da njegova sreća ne stanuje više na King Pauer stadionu gde je ove sezone zabeležio samo jedan start.

Čak i nakon odlaska Islama Slimanija i Rijada Mareza na Kup afričkih nacija, Uljoa nije dobio priliku kao starter pa će potražiti sreću u Primeri. Inače, Lester je početkom januara već odbio 11.000.000 evra tešku ponudu Svonsija za Argentinca, a Uljoa je drugi član šampionske generacije, posle Šinđija Okazakija, čiji se odlazak iz Lestera najavljuje ove zime.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.