Šok u Areni, šok u hotelu: O, Bože, majko moja...

Izvor: Mondo, 17.Jan.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Areni, šok u hotelu: O, Bože, majko moja...

Ovako su rukometaši Srbije dočekali kraj meča između Hrvatske i Švedske...

Srbija je u drugom krugu Evropskog prvenstva zahvaljujući pobedi protiv Islanda (29:26), ali i neočekivanom trijumfu Šveđana protiv domaćina i favorita Hrvata (35:31).

"Orlovi" su posle mača sa "ribarima" napustili Spaladijum arenu i polako krenuli da pakuju kofere za Beograd. Na putu ka prestonici Srbije, moraće, ipak, da skoknu do Zagreba i odigraju još tri meča, odnosno upuste >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u rasterećenu borbu za polufinale. Šanse su male, ali smo i dalje na Euru, u šta skoro niko u našem timu nije verovao posle promašenog poslednjeg napada protiv Islanda.

Urednik specijalizovanog rukometnog portala "Balkan-handball", Žika Bogdanović, intervjuisao je nakon poslednje utakmice u Grupi A kapitena Žarka Šešuma, kada su srpski rukometaši u neverici počeli da napuštaju sobe i slave prolaz.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.