Šok terapija nije uspela, Popović odbranio Zmajevo gnezdo, Voši samo bod na krovu tržnog centra

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok terapija nije uspela, Popović odbranio Zmajevo gnezdo, Voši samo bod na krovu tržnog centra

Ognjen Ožegović propustio najbolju šansu u susretu sa Voždovcem

Zlatomir Zagorčić je otišao, problemi su ostali, pa je Vojvodina predvođena vršiocem dužnosti šefa struke Goranom Šaulom morala da se zadovolji bodom na gostovanju kod Voždovca na krovu tržnog centra. Kao i u nekim skorašnjim mečevima najveći problem je bio u realizaciji, pa su Zmajevi odbranili teren sa rezultatom 0:0.

Novosađanima ostaje da žale za propuštenim šansama, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer je njih bilo na pretek, ali tim koji je letos izgledao kao da može da da gol svakome izgubio je tu crtu egzekutora. Uostalom, Voša je bez pogotka u poslednje tri utakmice, pa i četiri ako izuzmemo onaj autogol Nikole Ignjatijevića za pobedu protiv OFK Beograda.

Na Voždovcu najbolju šansu je u 71. minutu imao Ognjen Ožegović, ali je posle istrčane kontre i šuta sa nekih 12 metara golman Voždovca Zoran Popović, sigurno najbolji akter utakmice, nogom skinuo tu loptu i spasio Zmajeve prvog poraza u poslednja četiri kola.

Voša pak zna za samo jednu pobedu iz proteklih sedam prvenstvenih pokušaja. Dovoljno tek za sedmo mesto na tabeli. Sigurno je da su na Karađorđu planirali mnogo više bodova posle prvog dela sezone. Ne promeni li se nešto u Novom Sadu visiće i izlazak na evropsku scenu na koju su se Lale već navikle.

Superliga, 15. kolo:

Petak:

Čukarički - Spartak 3:0 (2:0)

/Matić 23, Galvao 45+2, Marinković 74ag/

Subota:

Radnički Niš - Rad 1:0 (0:0)

/Marjanović 59/

OFK Beograd - Metalac  1:0 (1:0)

/Jovanović 20/

Crvena zvezda - Borac Čačak 4:2 (2:2)

/Katai 14, 29, Grujić 60, Sikimić 75 - Vujaklija 35, 41/

Javor - Jagodina 1:1 (0:1)

/Dražić 76 - Nikolić 36/

Radnik - Novi Pazar 2:0 (1:0)

/S. Stojanović 14pen, 28/

Nedelja:

Voždovac - Vojvodina 0:0

17.00: Mladost Lučani - Partizan

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.