Šok terapija nije uspela, Evertonova agonija se nastavlja

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šok terapija" nije uspela, Evertonova agonija se nastavlja

"Karamele" su doživele novi poraz i ostale u zoni ispadanja!

Ne ide ni bez Ronalda Kumana.

Fudbaleri Evertona prertpeli su šesti prvenstveni poraz ove sezone na gostovanju u Lesteru i ostaju na samo osam ovojenih bodova posle deset odigranih kola.

"Lisice" su slavile sa 2:0, sve je bilo rešeno u intervalu od deset minuta u prvih pola sata utakmice.

Prvo je Džejmi Vardi u 18-om doveo Lester u vođstvo udarecem iz peterca posle centaršuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mareza sa desnog krila, a desetak minuta kasnije Keni je nespretno zahvatio loptu pred svojim golom u želji da je ispuca daleko u polje i ona je završila u mreži Džordana Pikforda.

Everton je najblju priliku u prvom poluvremenu protpustio u samom finišu, kada je Šmajhel ukrotio pokušaj Miraljasa, a drama u završnici utakmice je izostala jer je rezervista Niase bio neprecizan iz izgledne pozicije dvadesetak minuta pre kraja.

'Karamelama' se nije dalo da dođu ni do počasnog gola, Bejns je bio za malo neprecizan u poslednjim trenucima meča, ostalo je 2:0.

Probuđeni Lester je sa nova tri boda napravio skok do 11. mesta na tabeli, dok očajni Everton ostaje na poziciji broj 18.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.