Šok - Real otima igrača gradskom rivalu!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok - Real otima igrača gradskom rivalu!

Atletiko ga sigurno neće pustiti, ali "Jorgandžije" se ne pitaju!

Pregovori su već počeli, ali ne između dva kluba, već je Real kontaktiirao igrača. Ako postignu dogovor sa Himenezom, oni će platiti klauzulu od 60 miliona evra i učiniti ovog igrača najskupljiim defanzivcem svih vremena.

Svojevremeno je Real uradio isto sa Ramosom koji sada ima 30 godina, Pepe će verovatno napustiti klub, a Himenez bi mogao da oformi partnerstvo sa Varanom za sledeću deceniju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ko je ovaj momak?

Izborio se za mesto u timu, mnogi smatraju njega i Godina za najbolji štoperski par u Evropi. Ima 21 godinu, stigao je iz urugvajskog Danubija, sa Godinom igra i u reprezentaciji.

Plaćen je samo milion evra, a ove sezone je već odigrao preko 20 mečeva, koliko i za čitavu prethodnu. Prošle godine je u kupu dao Realu gol, a sada bi mogao da pređe u redove najvećeg rivala.

Kako li će nastaviti da živi u Madridu, teško je reći, ali ovakvi, direktni prelasci su baš retkost. Samo 24 igrača u istoriji su nosila dres oba kluba, ali nekih velikih transfera, iz jednog kluba u drugi nije bilo.

Bernd Šuster je prešao devedesetih, ali on je pre Reala, igrao i za Barselonu, pa to nije izazvalo veće potrese...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.