Šok - Dinamo Zagreb otpustio SVE!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok - Dinamo Zagreb otpustio SVE!

"Modri" ostali bez struke.

Rukovodstvo zagrebačkog Dinama uručilo je danas otkaz celom stručnom štabu trenera Nenada Bjelice.

Kako prenosi agencija Hina, za sada nisu poznati detalji ove priče, međutim čini se da su Bjeličini najbliži saradnici dobili otkaz jer nisu pristali na smanjenje plata.

Na smanjenje prihoda nisu pristali ni igrači prvog tima, podseća Hina.

Dinamo je u utorak doneo odluku po kojoj igrači i treneri ostaju bez trećine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihoda.

Trećina primanja isplatiće im se u redovnim rokovima, dok će se trećina primanja isplatiti u roku od šest meseci od datuma odigravanja prve sledeće zvanične utakmice Dinama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uprava Dinama o histeriji igrača!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020, 20:43

Član uprave fudbalskog kluba Dinamo Krešimir Antolić rekao je danas da od odnosa kluba i njegovih igrača ne treba praviti histeriju i da će igrači, nakon razgovora s njima, shvatiti da smanjenje plata "nije udar na njih"...Dinamo je u sredu putem saopštenja izneo odluku o smanjenju plata za svih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.