Šojgu: Ukrajina dobila od Zapada više od 28.000 tona vojne pomoći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022, 11:56

Šojgu: Ukrajina dobila od Zapada više od 28.000 tona vojne pomoći

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu tvrdi da je Ukrajina već dobila više od 28.000 tona vojne pomoći od zapadnih zemalja.

Šojgu je na sastanku Ministarstva odbrane rekao da deo stranog oružja koji Zapad isporučuje Ukrajini završava na Bliskom istoku, a deo i na crnom tržištu, prenosi Interfaks.

"Kolektivni Zapad, u nadi da će produžiti sukob u Ukrajini, nastavlja velike isporuke oružja kijevskom režimu", ocenio je Šojgu.

Ponovio je da će se "specijalna operacija u Ukrajini" završiti punom realizacijom svih zadataka koje je postavio vrhovni komandant Oružanih snaga Rusije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RT: Velika količina oružja namenjena Ukrajini završila na Bliskom istoku i na crnom tržištu - Šojgu

Izvor: Vostok.rs, 05.Jul.2022

Deo oružja koje je Zapad poslao Ukrajini nije uspelo da stigne na svoje odredište, upozorio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Govoreći na sastanku Ministarstva, Šojgu je rekao da „kolektivni Zapad, u nadi da će produžiti sukob u Ukrajini, nastavlja sa velikim isporukama oružja kijevskom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.