Sofija je pre Luke Jovića bila verena za muža jedne od najpopularnijih srpskih pevačica, planirali su svadbu, a iz jednog razloga SVE SE SRUŠILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 08:09

Sofija je pre Luke Jovića bila verena za muža jedne od najpopularnijih srpskih pevačica, planirali su svadbu, a iz jednog razloga SVE SE SRUŠILO

Veoma interesantna priča.

Sofija Milošević sada uživa u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem sa kojim ima sina Alekseja, a malo je poznato da je pre njega bila u vezi sa sadašnjim suprugom pevačice Aleksandre Prijović, Filipom Živojinovićem.

Njih dvoje je daleke 2008. godine upoznao zajednički prijatelj, a vezu su jedva održavali, jer je Sofija tada živela u Srbiji, dok je Filip studirao u Americi.

- Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali i tako… - ispričala je Sofija 2008. godine u intervjuu za magazin “Puls”.

Sofija je govorila da joj se kod Filipa sviđa što ima manire i zna šta želi u životu. Par se posle nekoliko meseci i verio, ali se ubrzo ljubav ugasila.

Iako su se trudili da njihova veza opstane uprkos daljini, pogotovo što Sofiji u to vreme nisu strane takve veze, ipak su se rastali. Bili su zajedno tri godine, a nakon raskida su ostali u korektnim odnosima.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte neka od najlepših izdanja Sofije Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.