Sofija Antipolis - Krajinović u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Antipolis - Krajinović u polufinalu

Srpski teniser je uspeo da se preko Italijana domogne polufinala.

Peti nosilac na čelendžeru u francuskom mestu Sofija Antipolis Filip Krajinović je uspeo da se plasira u polufinale pošto je savladao 179. tenisera sveta Đanluku Magera sa 7:6 (2) i 6:4 nakon sat i 41 minuta igre.

Tamo će ga čekati Roberto Markora, trenutno 207. teniser na svetu.

Inače, u polufinalu je Krajinović najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plasirani teniser na ATP listi, pa je za očekivati da osvoji ovaj turnir.

Samo u slučaju osvajanja ovog turnira, Filip Krajinović će se vratiti među 100 najboljih tenisera sveta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krajinović u finalu, čeka ga veliki šoumen!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 18:32

Srpski teniser se bori za ulazak u top 100...Na čelendžeru u Francuskoj na turniru u Sofija Antipolisu Filip Krajinović je uspeo da stigne do finala...Pre početka turnira trenutno 109. teniser sveta je bio postavljen za petog nosioca, a u finale se plasirao tako što je savladao Roberta Markoru sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.