Šnajder novi trener Štutgarta

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šnajder novi trener Štutgarta

Štutgart je imenovao Tomasa Šnajdera za novog šefa stručnog štaba, a na toj dužnosti on će zameniti Bruna Labadiju, otpuštenog zbog loših rezultata.
(FOTO: dfb.de)
Šnajder (40), bivši dugogodišnji igrač Štutgarta i trener kadetskog tima tog kluba, potpisao je ugovor na dve godine.
Labadija je otpušten nakon poraza od Augsburga (2:1), što je treći uzastopni neuspeh Štutgarta ove sezone, pa je klub trenutno na začelju tabele.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Koković se vratio u Napredak

Izvor: Dzungla.org, 26.Avg.2013

RADOMIR Koković, jedan od najboljih igrača Napretka minule sezone kada su ubedljivo izvojevali status superligaša, otišao je bio iz kluba, ali se u ponedeljak vratio i potpisao novi ugovor. – Tako iskusan igrač nam je dobrodošao i njegov povratak će rasteretiti kapitena Mirosavljevića,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.