Smrt uz aut liniju

Izvor: RTS, 04.Dec.2012, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt uz aut liniju

Holandski linijski sudija umro pošto ga je pretukla grupa igrača omladinskog tim Bujtenbojsa. Za sada, uhapšenaa trojica mladića. Istraga još u toku.

Holandija je šokirana vešću da je grupa mladića iz tima Bujtenbojsa, posle utakmice, napala i izmlatila linijskog sudiju, koji je od posledica povreda preminuo.

Policija je, za sada, uhapsila trojicu mladića, dok je ih, prema navodima holandskih medija, u poslednjih desetak sati ispitano pet ili šest.

Sudija je, posle napada, uspeo samo da dođe do upravne zgrade, gde je prisutnima rekao da su ga napala petorica mladića. Zbog povreda je prebačen u bolnicu, posle čega je umro.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Smrt uz aut-liniju

Izvor: RTS, 04.Dec.2012

Holandski linijski sudija umro pošto ga je pretukla grupa igrača omladinskog tim Bujtenbojsa. Za sada, uhapšenaa trojica mladića. Istraga još traje. ..Holandija je šokirana vešću da je grupa mladića iz tima Bujtenbojsa, posle utakmice, napala i istukla linijskog sudiju, koji je od posledica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.