Smit propušta sezonu zbog operacije na otvorenom srcu

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 23:29

Smit propušta sezonu zbog operacije na otvorenom srcu

Defanzivni fudbaler Minesota Vikingsa, Kameron Smit, propustiće sezonu zbog operacije srca.

Dvadesettrogodišnji lajnbeker Kameron Smit objavio je da neće igrati naredne sezone za Minesotu jer ga čeka operacija srca, posle pozitivnog testa na koronavirus.

Mladi Smit je saznao da ima srčanih problema kada je dobio pozitivan nalaz na koronavirus, pa je odradio određene testove i doktori su mu saopštili loše vesti.

"U skladu sa protokolom sam obavio lekarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preglede po ustanovljenom pozitivnom nalazu na koronavirus i saznao sam da imam urođenu srčanu manu i zbog toga ću imati operaciju na otvorenom srcu. Čudni su putevi Gospodnji, ali ja sam uveren da ću se uspešno oporaviti", napisao je Kameron Smit.

Protekle sezone je uglavnom igrao u specijalnom timu i na pet utakmica je zabeležio osam obaranja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.