Smiljanić potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom

Izvor: Beta, 16.Avg.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom

BEOGRAD, 16. avgusta 2011. (Beta) - Igrač sredine terena Milan Smiljanić potpisao je u utorak u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda dvogodišnji ugovor sa Partizanom, za koji je prošle sezone nastupao na pozajmici iz španskog Espanjola.

"Lep je osećaj vratiti se opet kući. Očekujem da sezonu odigram na visokom nivou, kao prošlu koja je bila jedna od najuspešnijih za klub", kazao je Smiljanić za sajt crno-belih.

"Voleo bih da prezimimo u Evropi i da na domaćoj sceni ponovimo uspeh iz prošle sezone, kada smo osvojili duplu krunu", dodao je on.

Smiljanić je kazao da je "pozitivno iznenadjen" igračima koje je klub doveo u letnjem prelaznom roku. "Ekipa je dosta promenjena. Nisam očekivao da će klub za tako kratko vreme naći toliko dobrih igrača i nadomestiti odlaske onih koji su bili glavni deo tima", rekao je vezista Partizana.

Partizan će u četvrtak u Dablinu igrati prvi meč četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, protiv Šemroka.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smiljanić zvanično opet u Partizanu

Izvor: B92, 16.Avg.2011

Igrač sredine terena Milan Smiljanić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, za koji je prošle godine igrao na pozajmici iz Espanjola...Smiljanić je karijeru započeo u crno-belom dresu, odakle je otišao u Espanjol, ali se ponovo vratio u Beograd..."Lep je osećaj vratiti se opet kući. Očekujem...

Nastavak na B92...

Smiljanić potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom

Izvor: Blic, 16.Avg.2011

Milan Smiljanić se vratio u fudbalski klub Partizan, ovog puta ne kao pozajmljeni igrač, već je sa aktuelnim prvakom Srbije potpisao ugovor kojim je predviđeno da član crno-belih bude u sledeće dve godine...Smiljanić je potpisao ugovor u Fudbalskom savezu Beograda i odmah se priključio ostalim...

Nastavak na Blic...

SMILJANIĆ: LEP JE OSEĆAJ VRATITI SE U PARTIZAN

Izvor: Kurir, 16.Avg.2011

BEOGRAD - Igrač sredine terena Milan Smiljanić potpisao je u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda dvogodišnji ugovor sa Partizanom, za koji je prošle sezone nastupao na pozajmici iz španskog Espanjola..."Lep je osećaj vratiti se opet kući. Očekujem da sezonu odigram na visokom nivou, kao prošlu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.