Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić:"Nećemo izgubiti od Zvezde"

Fudbaleri novosadske Vojvodine u sledeće dve utakmice prvenstva Srbije i Crne Gore koje igra na svom terenu, sa Crvenom zvezdom i Hajdukom iz Kule, pokušaće da osvoji četiri boda kako bi kraj jesenjeg dela sezone dočekala na četvrtom mestu, izjavio je šef stručnog štaba Vojvodine Branko Smiljanić.

Na konferenciji za novinare, on je rekao da će za povoljan rezultat u meču sa Crvenom zvezdom, koji se igra u sredu biti potrebno "mnogo borbenosti i trčanja" i najavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se u prvi tim vratiti oporavljeni kapiten Milan Stepanov i napadač Milan Belić.

"Osam godina nismo pobedili Crvenu zvezdu na našem stadionu i to je još jedan motiv da u taj meč uđemo sa pobedničkim ambicijama. Verujem da, i pored dva poraza od Partizana u kupu i prvenstvu, imamo snage da pobedimo Zvezdu koja je u usponu forme", rekao je novinarima kapiten Stepanov.

Zaostali meč 3. kola prvenstva SCG Vojvodina - Crvena zvezda igra se u sredu od 14 časova, a danas je saopšteno i da će se ulaznice prodavati po ceni od 300 dinara za zapadnu, 200 dinara za istočnu i 100 dinara za severnu tribinu.

Na konferenciji za novinare predstavljeni su i novi direktor novosadskog kluba Milan Đaković, kao i novi tim-menadžer i nekadašnji kapiten Vojvodine Miloš Šestić, koji su najavili svoje maksimalno angažovanje kako bi Vojvodina izašla iz trenutne nezavidne, pre svega finansijske situacije.

Ipak, novinari nisu bili u prilici da novim rukovodećim ljudima kluba postavljaju pitanja, već je najavljeno da će se Šestić i Đaković uskoro obratiti javnosti posebnom konferencijom za novinare.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.