Smenjen trener Partizana?

Izvor: Akter, 25.Mar.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen trener Partizana?

Član Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan Dragan Bjelogrlić posredno je u sredu novinarima preneo da je trener crno-belih Marko Nikolić smenjen

"Ja sam glasao protiv smene Marka Nikolića i ovo je drugi put da se moje mišljenje ne uklapa u mišljenje većine. Glasao sam tako iz principijelnih razloga, a sada ću morati da razmislim o svom daljem delovanju u FK Partizan", rekao je Bjelogrlić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ispred stadiona Partizana u Beogradu.

Uprava Partizana sastala se u sredu da raspravlja o budućnosti Nikolića, ali novinarima nije bilo dozvoljeno da udju na stadion.

Bjelogrlić je prvi izašao pred izveštače, a na direktno pitanje da li je Nikolić smenjen, odgovorio je: "Mislim da nije u redu da vam ja to kažem, ali iz ovog ranije rečenog možete sami da zaključite".
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen Marko Nikolić, ostala dilema oko naslednika na klupi Partizana

Izvor: Blic, 25.Mar.2015

Na sastanku Upravnog odbora FK Partizan, smenjen je trener Marko Nikolić...Dragan Bjelogrlić prvi je izašao sa sastanka Upravnog odbora i nije zvanično rekao da je trener Marko Nikolić smenjen, ali je iz njegovih reči to moglo lako da se zaključi...Bez Tumbakovića na sastanku..Od članova UO,...

Nastavak na Blic...

''Grobari'', šta kažete - Milinković vodi Partizan ka ''duploj kruni''!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2015

Posle današnje sednice Upravnog odbora Partizana i smene marka Nikolića, ostalo je još da se reši pitanje njegovog naslednika na klupi crno-belih. Ipak, odluka je već doneta - Zoran Milinković je novi trener Partizana!

Nastavak na Sportske.net...

Bjelogrlić: Glasao sam za Nikolića

Izvor: B92, 25.Mar.2015

Član Upravnog odbora Partizana Dragan Bjelogrlić posredno je novinarima preneo da je trener crno-belih Marko Nikolić smenjen..."Ja sam glasao protiv smene Marka Nikolića i ovo je drugi put da se moje mišljenje ne uklapa u mišljenje većine. Glasao sam tako iz principijelnih razloga, a sada ću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.