Smenjen Toni Pjulis

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen Toni Pjulis

Skupa cena ubedljivog poraza od Čelsija

Engleski premijerligaš Vest Bromviča Albion raskinuo je ugovor s trenerom Tonijem Pjulisom posle serije očajnih rezultata koji su Vrećice doveli na ivicu opstanka u eliti.

Klub s Hautornsa potvrdio je na svom zvaničnom sajtu da se oprostio od trenera posle poraza od Čelsija od 4:0 na svom terenu u subotu po podne.

"Ovakve odluke se ne donose preko kolena, ali je uvek najbitniji interes kluba. Pričamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o rezultatima, a naši su ove sezone vrlo razočaravajući. Želimo da izrazimo zahvalnost Toniju na trudu koji je uložio i napornom radu tokom perioda tranzicije u klubu koji je podrazumevao i promenu vlasničke strukture. Takođe, želimo mu sve najbolje u budućnosti", poručio je predsednik VBA Džon Vilijams.

Geri Megson, dosadašnji asistent Tonija Pjulisa, biće na kormilu Vrećica do imenovanja novog trenera.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kvinsi Miler je slobodan igrač!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2017

Amerikanac sporazumno raskinuo ugovor sa Brose Bambergom..Kvinsi Miler je slobodan igrač! Američki košarkaš i nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde sporazumno je raskinuo ugovor sa nemačkim evroligašem, potvrdio je na zvaničnom Tviter profilu taj klub...Donekle, očekivana odluka pošto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.