Smena trenera u CSKA iz Sofije

Izvor: B92, 12.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena trenera u CSKA iz Sofije



Uprava CSKA iz Sofije smenila je danas trenera Plamena Markova i zamenila ga Stojčetom Mladenovim. CSKA, bugarski šampion iz 2005. godine, trenutno je na drugom mestu na tabeli nacionalnog prvenstva sa šest bodova zaostatka za gradskim rivalom Levskim.

Ekipa je na dve utakmice prolećenog dela sezone osvojila isti broj bodova.

"Očigledno je da nismo zadovoljni igrama ekipe u poslednje vreme. Izgubili smo četiri poena i udaljili se od osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titule, što je naš glavni cilj", rekao je predsednik CSKA Aleksandar Tomov.

Markov, koji je na Evropskom prvenstvu 2004. godine u Portugalu bio selektor bugarske reprezentacije, na klupu CSKA došao je u aprilu kada je ekipu napustio, sada već bivši, trener Partizana Miodrag Ješić.

Mladenov je već trenirao CSKA i 2003. godine osvojio je titulu prvaka Bugarske

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.