Smena na klupi Milvokija

Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena na klupi Milvokija



Rukovodstvo Milvoki Baksa otpustilo je trenera Terija Stotsa i na njegovog mesto postavila njegovog dosadašnjeg pomoćnika Lerija Kristkovjaka. Stots je dobio otkaz samo 18 utakmica pre kraja glavnog dela sezone, u kojem Baksi za sada imaju jedan od najgorih učinaka sa 23 pobede i čak 41 porazom i nalaze se na poslednjem mestu "Centralne" divizije.

42-godišnji Kritstkovjak će imati težak posao do kraja sezone, s obzirom da je nekoliko ključnih igrača u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povređeno, uključujući i vodećeg strelca Majkla Reda.

"Teri je uradio sve što je mogao u teškoj situaciji, naročito kada se uzmu u obzir sve povrede. Odlučili smo da je bolje sada da napravimo promenu, umesto da čekamo kraj sezone.", rekao je generalni menadžer Milvokija Leri Haris.

Stots je tokom manje od dve sezone u Milvokiju imao ukupan učinak od 63 pobede i 83 poraza. Prošle sezone odveo je Bakse do plej-ofa, gde su izgubili od Feniksa u prvom krugu.

Kristkovjak je nekadašnji igrač Milvokija, gde je igrao u periodu od 1987. do 1992. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.