Smailagić: Borićemo se, pružićemo navijačima dobru partiju

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 23:35

Smailagić: Borićemo se, pružićemo navijačima dobru partiju

Košarkašima Partizana teško je pao poraz od Reala od 82:80.

Španci su tako u seriji smanjili na 2:1, ali Partizan ima novu meč loptu u četvrtak kada ponovo igra pred svojim navijačima.

Alen Smailagić, košarkaš Partizana, poručio je posle meča da igrači osećaju umor, ali da će dati sve od sebe da pobede.

"Real je dobra, kvalitetna ekipa. Pokazali smo da možemo da odigramo na visokom nivou i bez dva lidera u timu. Sledeću utakmicu ćemo imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednog od njih u timu tako da će sigurno bniti mnogo lakše, bićemo ozbiljniji za sledeću utakmicu", kaže Smailagić.

Lesor i Panter su ga bodrili po završetku meča.

"Oni su uvek tu da mi pruže podršku, tu su i u ovom teškom trenutku. Znaju da me i grde nekada, ali stvarno su mi kao braća. U svakoj porodici ima i svađe, važno je da sve brzo prođe".

Nema vremena za odmor, naredni meč je već za dva dana.

"Jako je teško, nemamo mnogo vremena za odmor i da pripremimo sledeću utakmicu. Imaćemo neke male izmene na treningu. Možda i ne bude, ne znam. Borićemo se, pružićemo navijačima dobru utakmicu", zaključio je Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.