Slučaj Vajnaldum - Klopov odgovor neće obradovati navijače!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 19:02

''Slučaj Vajnaldum'' - Klopov odgovor neće obradovati navijače!

Dve ključne teme za ''Redse'' u zimskom prelaznom roku.

Preneli smo ranije danas, trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da verovatno neće dovesti štopera u januarskom prelaznom roku, pošto je klub uvek odgovoran sa svojim finansijama.

On je rekao i da nije bilo daljeg razvoja, ni pozitivnog ni negativnog u vezi sa pregovorima o novom ugovoru sa Džordžinjom Vajnaldumom. Uprava kluba ponudila je 30-godišnjem Holanđaninu novi ugovor, ali on >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije prihvatio.

Kako je preneo Skaj, njegov ugovor ističe na leto, Vajnaldum želi da ostane na Enfildu, ali bi želeo da se primakne primanjima najplaćenijih igrača Liverpula.

"Nema šta da se kaže. Mislim da sam rekao sve o tome koliko mi se dopada kao osoba i fudbaler. To nisu dobre ni loše vesti, tako stoje stvari. Znaćete kada odluka bude doneta", naveo je Klop.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop o pojačanjima: Nismo u mogućnosti

Izvor: B92, 07.Jan.2021

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da verovatno neće dovesti štopera u januarskom prelaznom roku...Razlogu su finansije...Klop ove sezone ima mnogo problema sa povredama, pošto će štoperi Virdžil van Dajk i Džo Gomes dugo odsustvovati, a povredjen je i Žoel Matip...Nemački trener...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.