Slučaj Modrić - odluka Reala zabrinula Neroazure, ali reči agenta ohrabruju!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj "Modrić" - odluka Reala zabrinula "Neroazure", ali reči agenta ohrabruju!

U celoj priči je veoma bitan Kristijano Ronaldo.

Luka Modrić ne prestaje da bude glavna tema medija u Španiji i Italiji.

Poznata je njegova želja da pređe u Inter, ali je jasno da Florentino Perez ne želi da izgubi još jednog bitnog fudbalera nakon odlaska Kristijana Ronalda.

Prema najnovijim saznanjima, Hrvat će biti u sastavu "Kraljevskog kluba" koji će sutra odmeriti snage sa Atletikom iz Madrida u Superkupu Evrope.

To otežava posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Italijanima pošto je do kraja prelaznog roka u Italiji ostalo još nekoliko dana, ali ne odustaju - uzdaju se u želju 32-godišnjeg veziste da zaigra u Seriji A.

"Kristijano Ronaldo ima veliki uticaj na italijanski fudbal, to se ogleda u činjenici da Inter pokušava da dovede Modrića, ali i da on o tome razmišlja", kazao je menadžer reprezentativca Hrvatske.

"Luka želi da bude zvezda Intera u Seriji A, mislim da će on kad-tad igrati u Italiji jer je, kao i mnogi Hrvati njegovih godina, odrastao gledajući italijanski fudbal", zaključio je agent u razgovoru za Tutosport.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.