Slučaj Aleksandrov i dalje traje...

Izvor: B92, 20.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Aleksandrov i dalje traje...



Spor oko jednog od najtalentovanijih košarkaša Srbije Nemanje Aleksandrova, koji je iz FMP-a prešao u Crvenu zvezdu, još nije rešen, a a nova mogućnost da bude okončan, propala je u četvrtak...

U četvrtak u 13 sati trebalo je da bude održana sednica Registracione komisije kojoj se FMP žalio u vezi sa transferom Aleksandrova u Zvezdu. Medjutim, sednica je u jutarnjim satima otkazana.

Sednicu su kako prenose beogradski mediji pozivajući se na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvore usmeno otkazali predsednik Košarkaškog saveza Srbije Blaž Stojanović i sekretar Zoran Gavrilović, a predsednik Registracione komisije Zoran Mišković je tek naknadno o tome obavešten.

Aleksandrov je prešao u Crvenu zvezdu u julu ove godine, a obeštećenje, koje za njega treba da dobije FMP je 13,5 miliona dinara.

Posle žalbe FMP-a, košarkaški organi Srbije su stopirali transfer Aleksandrova, a rešenje bi trebalo da bude doneto posle arbitraže, koja nikako da se zakaže...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.