Izvor: B92, 14.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci se nadaju da će EP proći bez doping skandala

Predsednik slovenačke Nacionalne antidoping komislije Joško Osredkar rekao je u utorak da se nada da će Evropsko prvenstvo u rukometu proteći bez doping skandala.

Kako se navodi na sajtu Slovenačkog rukometnog saveza, predsednik Nacionalne antidoping komisije objasnio je da će se na šampionatu, koji se održava od 22. januara do 1. februara u Celju, Velenju, Kopru i Ljubljani, uzimati uzorci na sve četiri lokacije.

"Uzorci će se uzimati posle svake utakmice, a testiraće se po jedan igrač iz svake ekipe, koji će biti izabran žrebom", istakao je Osredkar i dodao da se na rezultate analiza neće dugo čekati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.