Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 22:24

Slovenci pitaju za Ivanovića

Partizanov ofanzivac na meti Olimpije...

Došao je kao veliko pojačanje u Partizan, bio je to svojevrstan derbi sa Crvenom zvezdom na fudbalskoj pijaci, međutim nikako nije uspeo da u potpunosti opravda potencijal koji su u njemu videli na Topčiderskom brdu. Đorđe Ivanović troši već treću godinu u Humskoj. Nekako se etablirao kao džoker, ne kao nosilac igre, pa otuda ne čudi što se dovodi u vezu s drugim klubovima.

Pre izvesnog vremena Partizan je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponudu Vojvodine za Ivanovića (igrač nije imao želju za odlaskom u Novi Sad), a sada je tu nova - iz inostranstva. Konkretno iz ljubljanske Olimpije. Crno-beli su Đorđa Ivanovića platili Spartaku u januaru 2018. oko 400.000 evra i nema sumnje da bi bili zadovoljni da uloženi novac povrate, ali veliko je pitanje da li će moći toliko da izvuku. Kontakti dva kluba su dobri od posla sa Makijem Banjakom, tako da je sve otvoreno...

Ivanović je tokom prošle sezone odigrao 15 utakmica u Superligi i četiri u Evropi. Postigao je osam golova, uglavnom ulazeći sa klupe. Ove sezone svega 24 minuta u prva dva ligaška kola srpskog šampionata.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.