Slovenci imaju za čim da žale, Francuska nadomak OI!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2020, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci imaju za čim da žale, Francuska nadomak OI!

Odbojkaši Francuske plasirali su se danas u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre pošto su posle preokreta pobedili Sloveniju sa 3:2 (13:25, 22:25, 25:14. 25:21, 15:9).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Žan Patri sa 22 poena, dok je u redovima Slovenije najbolji bio Tonček Štern sa 20 poena.

U drugom polufinalu se kasnije večeras sastaju Bugarska i Nemačka.

Samo pobednik turnira u Berlinu izboriće plasman na Igre u Tokiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudesni preokret Francuza za plasman u finale kvalifikacionog turnira za Tokio

Izvor: RTS, 09.Jan.2020

Odbojkaši Francuske prvi su finalisti kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokio, pošto su u fantastičnom meču u Berlinu posle preokreta savladali Sloveniju sa 3:2. Protivnik "trikolorima" u finalu biće bolji iz duela između Nemačke i Bugarske. ...

Nastavak na RTS...

Odbojkaši Nemačke protiv Francuske u borbi za Tokio

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 01:02

Nemci savladali Bugare...Odbojkaška reprezentacija Nemačke boriće se za plasman na Olimpijske igre, pošto je večeras u polufinalu kvalifikacionog turnira u Berlinu pobedila Bugarsku sa 3:1 (25:20, 25:23, 20:25, 25:23)...Nemačka će u finalu turnira u Berlinu igrati protiv Francuske, koja je ranije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.