Slovenački navijači najavili prekid meča!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački navijači najavili prekid meča!

Problemi su okovali slovenačku reprezentaciju pred utakmicu sa Srbijom! Loša atmosfera među Zmajčekima kulminirala je sklanjanjem iz reprezentacije pojedinih igrača pred utakmicu sa Srbijom.
Kako saznajemo iz izvora bliskog reprezentaciji Slovenije, u petak posle saznanja da nemaju šanse za plasman u baraž, četvorica igrača su izašli bez dozvole selektora u noćni provod.

Milivoje Novaković i Branko Ilić navodno su među igračima koju su platili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << skupu cenu izlaska. Sukob između Fudbalskog saveza Slovenije i navijača je poprimio sve veće razmere.
Zmajčeki imaju organizovanu grupu navijača (Udruženi slovenački navijači) koja je revoltirana odnosom saveza prema njima. Između ostalih problema boli ih cena karata za utakmicu.
Navijači su tražili da cena bude pet evra, dok je savez odredio cenu od deset evra. To ih je toliko razbesnelo da su na nekoliko navijačkih foruma najavili da su u znak protesta spremni i da večeras prekinu utakmicu!
Javnost u Sloveniji očekuje dosta pristalica Srbije u Ljudskom vrtu, a ne isključuje se i mogućnost da Srbi imaju daleko veću podršku od domaćina.
„Da li će se ponoviti Bosna iz 1996, kad je na stadionu pod Bežigradom, od 4.000 gledalaca većina bodrila goste”, postavili su pitanje novinari slovenačke „Ekipe”.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.