Slovenački kadeti se revanširali orlićima

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački kadeti se revanširali "orlićima"

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela ponovo da pobedi odgovarajuću selekciju Slovenije. Na terenu u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi "orlići" selektora Dejana Govedarice u utorak su slavili sa 1:0, a u revanšu je bilo 2:1 za Slovence. Strelci su bili Valenčič u 24. i Sredojević u 44. minutu za Sloveniju. Mehmedović je u 47. minutu iz penala dao jedini gol za Srbiju.

- Primili smo golove posle grešaka. U prvom poluvremenu smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << imali nekoliko dobrih akcija i prilika. Mi smo malo izmenili tim u odnosu na prvi meč. Slovenija je ostavila utisak dominantnije fizičke ekipe - rekao je posle utakmice selektor kadeta Srbije Govedarica.

Naredne provere kadeti Srbije će imati 3. i 5. marta u Tuzli protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

Srbija (U-17) - Slovenija (U-17) 1:2

Teren: SC FSS u Staroj Pazovi

Sudija: Lazar Tripković

Strelci: Mehmedović 47. p - Valenčič 24, Sredojević 44

Žuti kartoni: Stanković, Cucin, Čermelj - Rom, Bužinel

Srbija: Stanković, Cucin, Dinga, Šiškov, Dukić, Petrov, Nišić, Mašović (od 41. Čermelj), Mehmedović, S. Ilić (od 64. Đokić), Panović (od 64. Milić)

Slovenija: Vodišek (od 67. Vekić), Karić (od 42. Čoralič), Rom, Pišek, Cvjetičanin (od 67. Petrović), Valenčič, Ogrinec, Novak (od 67. Horvat), Elšnik (od 67. Bužinel), Sredojević (od 67. Štor), Guček.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Slovenci se revanširali kadetima, "orliće" nove provere čekaju u Tuzli

Izvor: Blic, 26.Feb.2015

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Slovenije sa 2:1 u prijateljskoj utakmici, odigranoj u Staroj Pazovi...Pre dva dana, "orlići" su pobedili sa 1:0, a u drugoj utakmici su se mladi Slovenci revanširali - posle vođstva od 2:0, samo je Mehmedović vratio neizvesnost meču iz penala,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.