Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 22:14

Slovanu pauza definitivno nije prijala

Klub iz Libereca propustio priliku da trijumfom u zaostalom meču zauzme četvrtu poziciju

Dvomesečna pauza od fudbala u Češkoj posebno je, barem rezultatski, naštetila Slovanu. Klub iz Libereca je uz Plzenj bio u daleko najboljoj formi, vezao je četiri trijumfa u prvenstvu i našao se na bod od gornjeg doma, ali je pandemija sve pokvarila. U prilog tome ide i poraz na gostovanju Teplicama u zaostalom meču 24. kola – 0:2 (0:1).

Da nije sve tako crno gosti su pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konstantim napadima na gol Teplica, ali je domaćin jedini koristio svoje šanse. Prvu je realizovao Tomaš Kučera na izvrsno dodavanje Danijela Trubača pred odlazak na odmor, a drugu po povratku sa istog snalažljivi Jakub Rezniček.

Slovan se nikako nije predavao, nastavio je sa konkretnim napadima, imao loptu u posedu više od dve trećeni vremena u drugom poluvremenu, ali džabe. Do gola nije mogao.

Ovaj trijumf i te kako znači Teplicama koje se grčevito bore za opstanak i trenutno su na pet bodova daleko od Sigme koja se nalazi izvan plej-auta. Slovan je sa druge strane propustio odličnu priliku da trijumfom preskoči čak tri tima i nađe se na četvrtoj poziciji.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.