Slovan po svaku cenu želi Srbina: Pregovarali sa Nikolićem, zvali Tomića, sad je prvi pik Vukomanović

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovan po svaku cenu želi Srbina: Pregovarali sa Nikolićem, zvali Tomića, sad je prvi pik Vukomanović

Klub iz Bratislave u završnim pregovorima sa nekadašnjim trenerom belgijskog Standarda

Dobar utisak koji su srpski fudbaleri ostavili u Slovanu izgleda da je inspirativno delovao i na čelnike slavnog slovačkog kluba. Toliko da velikan iz Bratislave po svaku cenu želi našeg stručnjaka na klupi. A poslednjih dana sve glasnije se govori da će novi trener Slovana biti – Ivan Vukomanović.

Nekadašnji vezista, koji je po okončanju igračke karijere vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Standard iz Liježa, postao je glavna meta rukovodstva Slovana, upornog da posle raskida saradnje sa Kipraninom Nikodimosom Papavasiliom mesto na klupi poveri ambicioznom treneru iz Srbije. Prema saznajima MOZZART Sporta, veći deo posla na temu Vukomanovićevog angažmana je završen, a njegova promocija bi mogla da usledi u narednih nekoliko dana.

Zanimljivo, pre dve sedmice na pregovorima u Bratislavi boravio je Marko Nikolić, čelnici Slovana nudili su mu bolje finansijske uslove nego što je dobio od Partizana, međutim, 37-godišnji stručnjak je odlučio da se na ponudi zahvali i prihvati poziv crno-belih.

Još je interesantnije da je potom Slovan telefonskim putem kontaktirao Ivana Tomića, ali do konkretnih pregovora sa njim nije ni došlo, između ostalog zbog činjenice da dosadašnji trener crno-belih trenutno nalazi na odmoru i da želi na miru da razmisli šta mu valja činiti u budućnosti.

Kako je u međuvremenu rukovodstvo Slovana dobilo izuzetne preporuke o Ivanu Vukomanoviću okrenulo se i trećem srpskom treneru, sa dobrim izgledima da konačno pronađe rešenje na klupi, upražnjenoj posle eliminacije od letonske Jelgave u kvalifikacijama za Ligu Evrope i jednog kiksa u prvenstvu.

Podsetimo, dres Slovana trenutno nose rođeni Beograđani Vukan Savićević, Milan Rundić i Boris Sekulić, dok je pet godina u ovom klubu proveo Marko Milinković, koji se ovog leta preselio u Genčlerbirligi, pa ne čudi u Bratislavi izuzetno cene Srbe.

Piše: Aleksandar Joksić

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.