Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaške reprezentacije Srbije

Izvor: Beta, 23.Okt.2021, 11:12

Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaške reprezentacije Srbije

Odbojkaški savez Srbije (OSS) saopštio je danas da Slobodan Kovač nije više selektor muške seniorske reprezentacije.Kako se navodi, predsedništvo OSS je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom Slobodanom Kovačem.Predsedništvo OSS je zahvalilo Kovaču za dosadašnji rad i rezultate i poželelo mu uspeh u daljoj trenerskoj karijeri.Slobodan Kovač je nasledio Nikolu Grbića na mestu selektora odbojkaške reprezentacije Srbije u avgustu 2019. godine, samo deset dana pred početak Evropskog prvenstva na kojem će, u svom debiju, osvojiti zlato.Nakon toga, medjutim, usledio je neuspeh u kvalifikacijama za Olimpijske igre, u januaru 2020, na turniru koji je održan u Berlinu.Ove godine, reprezentacija Srbije je učestvovala na dva velika takmičenja, bez osvojene medalje. U Ligi nacija je nacionalni tim zauzeto šesto mesto, dok je Evropsko prvenstvo završio kao četvrti.Kako se dodaje u saopštenju OSS, doneta je odluka i da se ne nastavi saradnja sa selektorima mladjih reprezentativnih selekcija u muškoj i ženskoj konkurenciji, i to za juniorski, kadetski i pionirski uzrast.Imenovanje novih selektora mladjih nacionalnih selekcija vršiće se u skladu sa predstojećim Konkursom koji će objaviti Savez, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaške reprezentacije Srbije

Izvor: Danas, 23.Okt.2021

Odbojkaški savez Srbije (OSS) saopštio je danas da Slobodan Kovač nije više selektor muške seniorske reprezentacije.

Nastavak na Danas...

KOVAČ ‘PECNUO’ SAVEZ: ‘Ti si me dobio, drugi su me dobili, za njih mi je kartica bila blokirana’

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2021

Da je otpušten saznao je od igrača! Danas je sa mesta selektora muške odbojkaške reprezentacije otpušten Slobodan Kovač. Prema njegovim rečima, njemu niko ništa nije javio: ‘Mi treneri ne treba da budemo iznenađeni. Neko ko komanduje je odlučio da to nije dobro što radimo i napravio je tu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.