Sloboda protiv Voždovca nema izbora: Srce na terenu, uši na Karaburmi

Izvor: Blic, 27.Maj.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda protiv Voždovca nema izbora: Srce na terenu, uši na Karaburmi

Kalkulacije Slobode Point oko opstanka u društvu najboljih svedene su na jednu opciju - užički superligaš u poslednjem kolu, u sredu od 17 časova na svom stadionu, mora da pobedi Voždovac.

Sloboda je 14. na tabeli, sa dva boda više od Javora i Rada, na poziciji koja vodi u baraž dvoboj protiv čačanskog Borca, trećeplasirane ekipe Prve lige. Pobeda protiv Voždovca bez obzira šta urade Ivanjičani protiv Napretka, odnosno “građevinari” sa Spartakom, Užičane u najgorem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slučaju vodi u doigravanje.

Pomno će užička publika sutra osluškivati vesti sa Karaburme. Tamo će gostovati Donji Srem, direktni rival u trci za opstanak koji u poslednje kolo ulazi sa bodom više u odnosu na Slobodu. U slučaju da "romantičari" ne izgube od Pećinčana, uz osnovni uslov da Sloboda savlada Voždovac, od avgusta će se u Užicu i dalje gledati superligaški fudbal.

Uoči dana raspleta u Slobodi su svesni da ključeve opstanka drže u svojim rukama.

"Svesni smo značaja utakmice. Igra nam samo pobeda i spremni smo da ostavimo srce na terenu da do nje dođemo. Ako pokažemo volju kao u nedelju u Pećincima, tri boda neće izostati", poručuje Stefan Mihajlović, centaftor crveno-crnih.

Izuzimajući komandanta odbrane Savu Rakovića, koji će odmarati zbog kartona, trener Ljubiša Stamenković će u presudnu bitku izvesti najjači sastav. Hteli – ne hteli, slobodaši će jedim uvetom morati da osluškuju vesti sa Karaburme.

"Nadam se da će OFK Beograd pobediti, makar igrati nerešeno, jer su bolja ekipa od Donjeg Srema", rekao je Lazar Jovanović, Slobodin špic koji je do sada šansu dobijao uglavnom sa klupe.

Mogućnost da bi Sremci ovako ili onako mogli da odnesu bodove iz Beograda, Jovanović ne želi da komentariše.

"Niti nas to zanima, niti možemo da utičemo na ishod u Beogradu", istakao je Jovanović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.